نوزدهمين نشست هفتگى انجمن اخترشناسى شيراز در سال ١٤٠٤

سلام به اطلاع همراهان گرامی می‌رسانیم نوزدهمین نشست هفتگی انجمن اخترشناسی شیراز در سال ۱۴۰۴، دوشنبه ۳ شهریور ماه در این آدرس برگزار می‌گردد:

تا‌چارا، تقاطع خیابان شهید دینکانی و خیابان کبار، مجتمع خیریه نمازی، ساختمان پردیس هنر‌های زیبا، طبقه دوم

🕖 ساعت ۱۸ تا ۲۰

🟥« بررسی عکس‌ها و اخبار نجومی»

🟥 سمینار با عنوان: «کاربرد نانوفناوری و کوانتوم‌دات‌ها در فناوری‌های فضایی»

ارائه دهنده: بنفشه اسلاملو

چکیده:
سلول‌های خورشیدی مبتنی بر نانوفناوری و کوانتوم‌دات‌ها، از پیشرفته‌ترین منابع انرژی تجدیدپذیر به شمار می‌روند و نقش مهمی در توسعه فناوری‌های فضایی ایفا می‌کنند. بهره‌گیری از این ساختارها موجب افزایش بازده تبدیل انرژی خورشیدی، کاهش وزن سلول‌ها و بهبود پایداری آن‌ها در شرایط سخت محیطی فضا شده است. چنین ویژگی‌هایی زمینه‌ساز استفاده گسترده از سلول‌های خورشیدی در ماهواره‌ها، ایستگاه‌های فضایی و کاوشگرهای فضایی شده است.
هدف این سمینار، بررسی پیشرفت‌های اخیر در حوزه نانوفناوری و کوانتوم‌دات‌ها و تبیین کاربردهای آن‌ها در سامانه‌های انرژی فضایی، با نگاهی به چشم‌انداز آینده این فناوری‌ها است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *